logo

Kekkerit Kavaltossa

Juhlapaikka: Kavalton tila, Piikkiö
Juhlatilaisuuden luonne: Yhdistyksen synttärit
Sää: Semmoinen mukava

Ensimmäistä kertaa Kavaltossa soittamassa! Itsellehän paikka on sikäli tuttu, että oma hääjuhla oli Navetan vintillä, mutta nyt suunnattiin metsän siimekseen Tuurunlinnaan.

Amalia Kavalton tilalla

Soittotavaroiden asettelu on aina yhtä jännää – miten asetutaan, ettei tarvitse koko keikkaa miettiä saako kitaranpäästä kylkeen, lähteekö kuulo jos on alle kaksi metriä Vellusta, tuleeko mikki hampaisiin, näkeekö Juha nuotit jne. Rummuistahan se hahmottelu yleensä lähtee. Minulla varmaan on seuraavaksi eniten värkkejä ja kitaristien poljinsalkut viimeistään vievät jäljellä olevan lattiatilan. On se aikamoinen palapeli, mutta tähän mennessä ollaan mahduttu, ja minäkin 160cm sulka päässä olen vielä ainakin kaulasta ylöspäin ja polvista alaspäin näkynyt yleisölle asti. Toinen onnistumisen x-faktori on soundcheck. Tilan koko, materiaalit ja ihmismassan vaikutuksen ennakointi – koskaan ei voi tietää etukäteen minkä verran pitää säätää, että lopputulos tyydyttää. Ollapa oma miksaaja mukana.

Meillä oli onnekkaasti pääsy linnan toiseen kerrokseen, missä saimme taukoilla taas omissa oloissamme, mikä on mukavaa. Juhlavieraiden joukossa samoilu tuntuu minun mielestäni aina vähän kuokkimiselta. Soittelu alkoi ja loppui suunnitelmien mukaan, välissä muutamat ohjelmanumeroiden säestykset, mukaan lukien aina niin viihdyttävä Cotton Eye Joe. Yötä kohden meteli kasvoi, ja ilta rauhoittui vierailevan solistin viimeiseen hitaaseen.

Vahingosta viisastuneina treenataan ohjelmistoon parit humpat ja tankot; toivottavasti kenellekään ei jäänyt paha mieli, ettei humppa lähtenyt lonkalta!

-Anna

Yleinen

Etsi

Arkisto