logo

Meidät huolittiin!

Juhla: Turun laivanselvitys- ja huolintaliikkeiden yhdistyksen 90-vuotisjuhla
Paikka: Virastotalo
Sää: Kylmä!

Tavaroiden levittäminen onnistuu meiltä.

Ensivaikutelma tilasta. ISO. Kerrankin voidaan levittäytyä eikä tarvitse pelätä hampaidenlähtöä tai kylkimustelmia. Jee! Tilan kovat materiaalit ja korkeus vaikuttivat kyllä soundipolitiikkaan jälleen kerran. Asia vain on niin, että jokainen keikka on armo uus – jokainen tila on erilainen kuin treenikämppä. Siinä sitten vaan veivataan niin kauan, että ollaan tyytyväisiä. Asetuttuamme kävimme hieman keräämässä vielä voimia elikäs lähdimme pois jaloista, kun juhlavieraat saapuivat paikalle ja virallinen osuus suoriutui. Pääsimme nauttimaan vielä hyvästä cocktailbuffetista ennen soiton alkua omassa, suosikkipresidenttini mukaan nimetyssä privaattilooshissa.

Odotellaan.

Perjantaikeikat ovat siitä vaativia, että pitää olla valmis hyvään suoritukseen yöhön saakka, vaikka on herännyt 05.15 ja siinä välissä hoitanut jos jonkinlaista älyä vaativaa asiaa, kuten päivätyötä. Suoriutumista edistää hyvin harjoiteltu ohjelmisto, mutta kyllä muuten vaatii aika paljon aivokapasiteetilta keskittyä kolme tuntia jatkuvalla syötöllä nukkumaanmenoajan jälkeen. Kokeilkaapa aloittaa veroilmoituksen tekeminen 21.00!

Tämän keikan ohjelmiston oli toivottu olevan ”sopivaa taustamusiikkia sopivalla volyymilla”, mihin tietenkin pyrimme. Bändin tehtäviin kuuluu silti jatkuvasti tehdä tiedustelutyötä yleisön fiiliksen kartoittamiseksi, eikä koskaan voi tuudittautua siihen, että suunniteltu linja pitää. Joustava pitää olla. Jos Agents pitää tanssilattian tyhjänä (no ei ole kyllä kertaakaan käynyt niin), on parempi hakea yleisöä mukaan jollain toisella tyylilajilla. Tänä iltana taustatyyli kuitenkin oli ilmeisen oikea valinta. Tilaisuuden luonne ei selvästi tukenut kreisibailaamista, vaan cocktailkutsutyyppinen hillitty tunnelma jatkui juhlan loppuun saakka. Valkopöytäliinaisten pystybaaripöytien alla tapahtuneesta jalkojen nitkumisesta päätellen fiilis oli kuitenkin hyvä musan suhteen. Oikein mukavan arvokas juhlallinen ilta.

Yksi juttu vielä. Olemme hioneet markkinointistrategiaa ja suunnitelleet kaikenlaista ja toteuttaneetkin osan suunnitelmista. Olisi kuitenkin varmaan tosi hyvä keikkatilanteessa muistaa kertoa soittavan bändin nimi, eikös juu! Tänä päivänä huomasimme kolmatta settiä aloittaessamme, ettemme kenties ole maininneet yhtään kertaa bändin nimeä, ehkä yhden kerran, ehkä? Kiva olla se ”yks bändi”, joka soitti juhlissa. Ehkä vaihdamme nimeä? Tänään viihdyttää Yks bändi! Nyt on muuten banderolli Amalian logolla tilauksessa… Tämä kissa odottaa hännän nostajaa.

Yhden bändin puolesta,
Anna

Yleinen

Etsi

Arkisto