logo

Suurtorilla soi

Konsertin luonne: Karonkan jatkot
Paikka: Vanhan raatihuoneen sali, Suurtori, Turku
Sää: Suomen talvi

Viime perjantaina saimme nauttia kotikaupunkikeikasta (tai no taidan olla ainoa Turussa asuva, mutta kuitenkin) ja siksipä duuni alkoi vasta kuuden aikaan. Toki kamat oli pakattu treeniksellä pakuun jo aiemmin Arin ja Juhan toimesta, joten sain ystävällisesti luvan tulla suoraan keikkapaikalle. Olimme varautuneet kantamaan kamoja portaita, mutta onneksi paikka olikin raatihuoneen sali, minne pääsee hissillä. On siinäkin oma venkuttamisensa, mutta voisi olla kurjemminkin. Saimme kamat kasaan aikataulussa, samoin soundcheckin, ja siirryimme odottamaan h-hetkeä Bremeriin. En nyt viitsi tähän kirjoittaa yhtään siellä kuultua vitsiä.

Tilaisuus oli siis karonkan jatkojuhlat. Opin tällä kertaa, että emme tosiaan soita missään karonkassa vaan nimenomaan jatkoilla, joten korjaus siltä osin vanhaan blogikirjoitukseen. Oli oikein kivaa aloittaa työt syömällä ja vielä superhyviä pitopalvelun antimia. Bändin pikkulapsiperheosasto eli minä ja Mika olimmekin siinä illallisen jälkeen yhdeksältä jo valmiita taipumaan kylkiasentoon takahuoneen portaille, mutta sinnittelimme muiden hauskojen bäkkärijuttujen turvin. Soitto alkoi puoli yksitoista, ja sehän aina herättää viimeistään! Se on kummallinen juttu, että vaikka väsyttäisi miten, kun soitto alkaa, sitä on taas täysin vedossa.

Vetäisimme enemmän tai vähemmän putkeen sovitut pari settiä, joista ensimmäisen aloitimme agentstyyliin. Juhlaväki oli tanssituulella, ja oli helppoa päästä itsekin oikeaan tunnelmaan. Toiseen settiin saimme vierailevia tähtiä, jotka esittivät Paratiisin, Levottoman tuhkimon ja Pohjois-Karjalan kuin vanhat tekijät. Ilmeisesti jotain oli tullut soitettua ja laulettua joskus ennenkin. Jatkoimme bilemusiikilla melkein yliajalle, kun oli niin vaikeaa lopettaa juhlijoiden ollessa niin innokkaasti tanssilattialla. Korjasimme tavarat hissin kautta räntäsateiseen iltaan silti ihan ajoissa.

Hyvällä mielellä kohti ensi viikonlopun syntymäpäiväjuhlasoittoja!

Yleinen

Etsi

Arkisto