logo

Synttäreillä Huittisissa

Konsertin luonne: Syntymäpäiväjuhla
Paikka:  Wanha Wpk, Huittinen
Sää: Viileä, aurinkoinen

Amalia saapui taas kolmessa osassa paikalle. Vihreä keikkabussi pakattiin yhteistuumin treeniksellä, josta kaarrettiin Runosmäen Supermarketin evästarjonnan kautta kohti Huittisia. Fiilis oli hyvä, ja kamat saatiinkin nopeasti kasaan. Rummut saapuivat vähän myöhemmin omalla kyytillä ja hekin ehtivät hyvin.

Keikkapaikka oli mahtava vanha vpk-talo, joka on entisöity ajanmukaiseksi ja hienoksi. Meinasi roudaus unohtua paperitapetteja ihastellessa.

020

 

018

 

023

Aluksi soiteltiin triona kaksin kitaroin ja koskettimin tunnelmamusaa vastaanoton ja ruokailun taustalla. Aika hiljaa sai soitella, jotta vieraat pystyivät vaihtamaan kuulumisia, sillä tilan akustiikka oli melko vahvistava. Puolitoista tuntia meni kuin siivillä, pienryhmäsoittelu on kyllä oma lajinsa ja kiva laji onkin!

Syömisten jälkeen viriteltiin bändi kasaan ja aloitimme kevyellä tanssimusalla. Soittelimme väliin poppiakin, vähän sen mukaan mikä yleisöä innosti. Asiakaspalvelutyössähän tässä ollaan. Sillä meiningillä meni oikeastaan koko ilta, toki painottuen loppua kohti menevämpään ja synttärisankarin toiveitakin kuultiin useampia. On muuten yllättävää, miten jotkut aiemmin vähän etäisemmät kappaleet muuttuvat lemppareiksi, kun saa itse soittaa. Toivottu Karma Chameleon on sellainen ainakin omalla kohdallani, ja toinen kasarihitti Final Countdown on ihan mahtava soittobiisi, ainakin kiipparille. Näytti siltä, että yleisökin tykkäsi! Rokkenrollia ei tänään krokotiilirokkia lukuunottamatta paljoa kuultu, mutta pääsivätpä kitaristit venyttelemään esimerkiksi toivebiisi Tia Mariassa ja vastaavissa.

Purkutyöt sujuivat tavalliseen tapaan nopeasti ja tehokkaasti, ja kotona Turkusessa olin jo ennen kahta. Vähän väsytti, mutta kivaa oli. Pientä luksusta kun kyydinkin sai kotiovelle.

– Anna

Yleinen

Etsi

Arkisto