logo

Tarmokasta menoa

Konsertin luonne: Syntymäpäivät
Paikka: Tarmon Talo, Turku
Sää: Lumimyrsky

Kolmekymppisjuhlia oli tarkoitus viihdyttää tänä iltana. Roudaus sujui kivasti ja pitkästä aikaa päästiin oikein lavalle soittamaan. Ennen aloitusta piti käydä vähän tankkaamassa ja lähdimme pois jaloista Bremerin antimia koittamaan.

Tällä kertaa ranskalaiset voitti rumpali!

Tällä kertaa ranskalaiset voitti rumpali!

 

Se on vähän kaksipiippuinen juttu, että onko hyvä vai huono olla yleisöstä erillään esimerkiksi lavalla. Vaara saada mikrofoni hammaskalustoon on toki pienempi (Juhan vieressä soittaessa se riski on kyllä aina olemassa), mutta toisaalta yhteys yleisöön on jotenkin erilainen kuin ”samalle tasolle” päästessä. Hyvää oli se, että tilaa riitti lavalla, vaikka teatteriteoksen lavasteet veivät osan lattiasta. Tulee vähän halloweenfiilikset noita roikkuvia harsoja ja ruosteisia levyjä katsellessa. Onneksi kuitenkin kauhukuvilta vältyttiin ja soitto kulki!

Lavalla myös vähän ekstra rekvisiittaa

Lavalla myös vähän ekstra rekvisiittaa

 

Saimme tietää, että päivänsankari ja vaimonsa harrastivat karaokea, joten päätimme illan hämyssä päästää taas vieraat lavalle, mikä osoittautuikin suosituksi juhlijoiden keskuudessa. Se on kyllä ihan hauskaa katsoa, kun aluksi hiukan ujosteleva ihminen rentoutuu biisin edetessä ja lopussa ollaan jo valmiita vaikka jatkamaan settiä uudella vedolla.

Tavaroita sisäänkantaessa alkuillasta oli vielä lumeton maa, kun taas yön tunteina oli kiva kaivaa autoa kinoksesta. Tällä kertaa ei tullut taivaalta ihan niin suuria tiskirättejä kuin Suurtorilla viikkoa aiemmin, mutta kyllä siinä aina oma tekemisensä on loskan seassa rahdata painavia lootia. Selvittiin kummiskin ja kotiinkin päästiin. Sitten vaan seuraavaa kohti!

Yleinen

Etsi

Arkisto